top of page
AMIT TUDNI ÉRDEMES RÓLA!

DIPLOMAT

​Széles spektrumú választási lehetőség amely a felhasználó minden igényét teljesíti. Kifinomult design, legkorszerűbb elektronika, megbízható minőség jellemzi mind az alap, mind a legfelsőbb kategória gépeit.

A kezelőegységek három lehetséges koncepcióban érhetőek el:

Liftes-padlóra szerelt
Önhordó- székre szerelt kivitel 
Cart - gurítható kivitel

Mindegyik típus kezelőfelülete személyre szabott.
A kezelőszékek memóriával ,kényelmes háttámlával rendelhetőek. 3D (minden irányban mozgatható) fejtámlával is felszerelhetőek. A kárpitszínek széles választékban elérhetőek .
Kiemelt figyelmet szenteltek a tervezők a kényelmes munkavégzésre és a beteg komfortérzetének biztosítására.

D10L DIPLOMAT ÜLŐKÉK

Orvosi ülőke, asszisztensi ülőke, nyereg- és mikroszkópszékek választhatók a kényelmes, hosszú idejű, folyamatos munkavégzéshez. A kárpitszínek széles választékban elérhetőek – 17 alapszínből, 30 speciális színből a katalógus alapján.

diplomat_ulokek.jpg

STERN WEBER

 

Bármire is legyen szüksége, az első és legfontosabb egy masszív, intenzív használatra alkalmas kezelőegység. Ezért jött létre a Stern Weber! Az állandó megbízhatóság koncepciójára épül, mely az integrált kezelési központok segítségével egyre nagyobb előnyöket biztosít használói számára a teljesítmény, az ergonómia és a praktikum területén.

 

Minden részletét úgy tervezték, hogy illeszkedjen az Ön napi rutinjához, gyorsítsa a munkafolyamatokat, segítse a helyes testtartást, ezáltal pedig csökkentse a fizikai fáradtságot. A betegszék kialakítása lehetővé teszi a könnyű hozzáférést az operációs területhez, ezen felül ergonómikus felépítés, 14 kárpitszín, legfeljebb 5 higiéniai rendszer, két kontroll panel, Stern Weber eszközök, három különböző lámpafény intenzitás segíti a minőségi munka elvégzését.

 

 

bottom of page